fredag, mars 20, 2009

Hurra hurra hurra..

Såg precis en reklamfilm från Skånemejerier, Där dom kort och gott tackade alla som valt deras mjölk, trots Arla invasionen. Så jag gick in på deras hemsida, främst för att jag ville lägga upp reklamfilmen här, men den har dom inte släppt än.. Men hittade istället ett pressmeddelande som lyder så här:

"Skånemejeriers mjölk tillbaka på Citygross
Bergendahls, med butikskedjan CityGross kommer från och med idag, fredagen den 20 Mars att åter sälja Skånemejeriers sortiment av mjölk i Skåne.

- Vi är naturligtvis jätteglada över att ha Citygross bland våra kunder igen. Jag vill i det här sammanhanget passa på att tacka alla våra trogna konsumenter som tydligt visat att det närproducerade alternativet har stor betydelse. Vi ser nu fram emot ett utvecklat samarbete med Citygrosskedjan, säger Bengt Jonzon, kundansvarig på Skånemejerier.

Det var hösten 2008 som Bergendahls valde att gå över till Arla som huvudleverantör av mejerivaror. Men nu är alltså Skånemejeriers mjölk tillbaka i mejeridiskarna på Citygross, i rullvagn precis som förr. "

Då detta varit en storkamp i Skåne, är jag jätte glad att bla City Gross tillslut fattade hur idiotiskt det är att köra mjölk från Skåne, upp till Jönköping och ner igen. Så nu kan vi som valt skånemejerier, klappa varandra på ryggen och vara nöjda med vår kamp. Vi vann!

Hurra hurra hurra....

1 kommentar:

Anonym sa...

*applåderar* <3