torsdag, juni 17, 2010

Märkliga människor...

Jag fick idag höra på nyheterna att samtidigt som vår Kronprinsessa och Daniel gifter sig, ska ett tjugotal personer, 12 tjejer och 8 killar, gifta sig i Folkets park i Malmö. De älskar inte varandra, de har inte ens varit tillsammans en dag, de känner inte varandra.. nä, det ska föreställa ett konstverk. Som ska heta "Det lite billigare, lite sämre bröllopet", skilsmässopapperna är redan påskrivna och kommer skickas in så fort ceremonin är klar.

SERRIÖST!!!! Är inte det missbruk av "BRÖLLOPET" så vet inte jag. Det gnälls om att homosexuella inte ska få gifta sig, för att Svenska kyrkan inte håller med om en sådan livsstil... Men att 20 helt okända människor ska gifta sig är tydligen helt okej (varav minst två par kommer vara av samma kön). För än så länge har jag inte hört en enda protest från kyrkan.

Själv tror jag att dessa människor är väldigt avundsjuka på att det finns andra som får uppleva en sådan fin dag som en bröllopsdag, att dom känner att dom måste göra narr av det... PATETISKT!!!!!

Inga kommentarer: