tisdag, september 11, 2007


Hejsan hoppsan allesammans...

Idag har vi (Jag, Mia och Hampus) varit på lite äventyr..
Vi åkte till Tropikariet i Helsingborg...
Det va jätte mysigt.. litet ställe, men jätte fint.. Apor som klättrade omkring över huvudet på en.. små och söta... vissa apor fick man titta på genom glas, alla aporna va jätte små.. när man tänker på apor så tänker man ju schimpanser och orangutanger.. i den storleken liksom.. men alla här va typ mellan 10-15 cm..

det största va lemurerna och det e ju egentligen inte apor.. ^o)
Sen fanns det krokodiler...

ormar, spindlar som "bruna änkan" den satt i en bur i en bur.. den e nog farlig.. hehe.. också fanns det skorpioner, tusenfotingar, fladdermöss, fåglar av olika slag, bla en som visade oss vägen.. som vår egna lilla guide.. hehe.. stingrockor, hajar och andra småfiskar, helt klart ett roligt ställe..

På vägen hem somnade så klart lilleman i bilen och fick sova vidare när vi kom in till stan..


Jag skulle gå och köpa en jacka.. har ju väntat på att min lön ska komma så jag kunde köpa den.. men då va den slut.. *jätte ledsen* ska prata med ägaren imorgon om hon kan köpa in en till mig.. hon brukar va väldigt hjälpsam så det e ju inte omöjligt.. gick till Olofsson för att se om dom hade någon rolig jacka.. men icke.. dom hade en fin, men den va ju lövtunn så jag kommer frysa ihjäl redan under hösten.. =oS

Jag och Mia tog en fika medans Hampus sov.. sen fick jag vandra iväg till jobb.. *avsky*

Där fick jag ett schysst meddelande att jag skulle börja en halvtimme tidigare imorgon.. Jag e så fruktansvärt less på våra "flexibla" scheman.. visst för att vara flexibel.. men VARJE dag e det något sånt.. och jag vill inte få reda på sånt dagen innan hela tiden.. kan ju inte planera någonting.. det e ju inte så att hon frågar! Hon tar för givet att det går bra... egentligen skulle jag skrivit en lapp att jag inte kunde... hehe.. bara för att hon ska ha sitt möte.. åhh va viktiga damerna är när dom sitter där och diskuterar om dom ska ha biljetter eller stämplar i en hel timme.. och nästa möte handlade bara om vilken färg det skulle vara på biljetterna som dom äntligen bestämmt sig för.. Men jisses vad viktiga dom är.. *himlar med ögonen*
Kom iaf ifrån hotellet i tid idag... för första gången.. det är sagt att vi slutar 20.00. men vi kommer aldrig därifrån fören 20.20 typ.. men idag va det mesta färdigt så när klockan slog 20.00 faxade jag det som skulle faxas, satte på larmet och gick.. *hurra* jag vill göra det för sista gången.. haha..
Fick ett totalt idiot mejl idag..
Har lagt ut en bok på blocket.. "lev i tiden" en psykologibok jag hade när jag läste på komvux..
den ligger ute på 150 kr.. + 44 kr i frakt om den ska skickas..

så får jag ett mejl där det står.. "Hej ! Jag är interesserad av din bok Liv i tiden och hur mycket är sista pris. Mvh." exakt så.. inget namn eller så iheller.. så då skriver jag.. "Hej hej.. Boken är din för 194 kr inkl frakt! /Sanna" ingen som missförstog nått där va??? Han gjorde.. han skrev nämligen.. "Hej !Du har skrivit 150 kr nu du höjd 194 kr.Jag menar att bjuder dig 100 kr och du skojar med mig. Mvh." återigen utan namn.. men vi kan kalla honom "jubelidioten".. ;o) så då svarar jag.. för att då idiotförklara honom lite extra och se till att inga fler missförstånd kan ske.. "Nä, jag har inte höjt priset.. jag skrev INKLUSIV FRAKT!det vill säga 150 kr för boken, och 44 kr för frakten.. Boken är inte till salu för 100 kr!!! det är inte en budgivning, utan fast pris! /Sanna" vilket pucko.. ;o)

nej gott folk.. nu blir det duschen och sängen..
god natt och sov så gott.. kram kram

1 kommentar:

Unknown sa...

tänkte att du kanske ville ha en kommentar... =) Så här kommer en... alltid lika intressant att se vad det ska stå. Tuff luck, inget intressant bara lilla jag som flummar =)