lördag, april 04, 2009

Stackars lilla barn...

Sitter och tittar på "Sveriges smartaste barn" just nu.. O, jag måste säga att det är fan sorgligt... När dom presenterade upp barnen i början, så säger dom Matilda till en unge, som jag va helsäker på va en pojke.. Nä.. då är det ett stackars barn, vars föräldrar inte har vett att ge ungen en chans i livet... Tösen är säkert urgo, och smart för den delen.. Men det hjälper väl inte om man är ensam.. För jag har svårt att tro, att den tösen har särskilt många vänner... så grymma som ungar är... Så varför envisas föräldrarna med att försvåra för henne, genom att klippa henne som en pojke, klä henne som en... och ge henne så smaklösa glasögon?!?! Vill dom att hon ska bli mobbad?? Föräldrarna måste väl själva ha sett eller råkat ut för mobbning.. Då vill man väl inte sitt eget barn något så illa?

Jag tycker att det är en förälders skyldighet att se till att barnen är hela och rena. Alltså.. Inte smutsfläckar runt munnar och nacke, (som man så många ggr ser, när man jobbar på dagis). Att deras kläder är hela och rena, ingen kan skylla på ekonomi. Det finns nål och tråd! Att barnens hår är klippt och välvårdat. därav inte sagt att man måste sätta tottar och rosetter i det. Men så att barnen inte behöver sticka ut mer än nödvändigt..

Om nu den här tösen Matilda blir retat, så är det ju inte för att hon är smart.. utan för hur hon ser ut.. Därimot hade hon nog blivit retad även om hon hade sett normal ut. men att bli retad för att man är smart måste ju va fan så mycket bättre än att vara ful...?! Att vara smart är endå något alla strävar efter. Jag tycker synd om dessa barn, som inte får en ärlig chans..

11 kommentarer:

Carina sa...

helt rätt och riktigt! :)

Anonym sa...

Sanna!

Om Matilda blir retad, så är det för att det finns fördomsfulla människor som du. Vem tror du att du är att döma henne och hennes föräldrar?

Sorglig figur du är.

Jobbar med barn, gör du också. "Babydränkare". Ja, du! Sorglig är nog bara förnamnet på en sådan patetisk varelse som du.

Du kanske skulle ha låtit morfinet försvinna ur kroppen innan du gav dig på att skriva inlägg på din blogg.

Patrik

En som haft oturen att jobba med dig sa...

Lilla Sanna fetknopp!

Jösses att du var fullt så elak och taskig hade jag ingen aning om. Ska du ge dig på barn nu också. Skärp dig!

Nog för att jag visste att du inte har så många aktiva hjärnceller, men den här gången har du gått för långt.

Skärpning Sanna!!!

Anonym sa...

Bara för att du tycker att det är dina föräldrars fel att du blev mobbad när du var liten tycker jag inte att du ska mobba andra på din blogg.

Det är bättre att du pratar direkt med dem det berör. Då kanske du kan gå vidare i ditt eget liv.

Ditt eget namn går du inte ut med, men en elvaåring som du vill vara taskig mot. Det är tydligen helt OK.

Inte konstigt att du fick sparken från Chaplin.

Anonym sa...

Barn är inte elaka. Du är elak. Riktigt elak. Stackars din mamma.

Peppe

Glad att slippa dig sa...

Hur kan man vara så fördomsfull och korkad? jag skäms å Landskronas vägnar. Flytta härifrån. NU!

Glad att du inte är kvar på Chaplin

Anonym sa...

Ta bort ditt imbecilla inlägg!

Hur kan du vara så taskig mot en såå cool tjej. Matilda äger!

Gunilla sa...

Stackars lilla dig! Varför tar du inte bort ditt elaka och osmakliga inlägg?

Hur kan du kalla dig barnkär när du ger dig på ett barn på det här sättet? Du är inte barnkär – du är elak!

M är en supertjej som faktiskt är väldigt omtyckt. Tur att världen inte bara består av fördomsfulla och illasinnade typer som du!

Gunilla

Anonym sa...

Är du så korkad att du inte fattar hur elak du är, sppookie?

Måste vara skönt att få stöd av din kompis Carina, som inte heller vågar visa vem hom är.

Feg, ful och fet. Det är vad jag tänker p när jag tänker på dig.

Anonym sa...

Har alla missat att sppookie inte sagt mågot elakt eller varit dum mot M... Däremot läser jag många elaka och råa komentarer från Er... vem är elak egentligen? Tur att yttrandefriheten inte är helt utrotad.

Mamman sa...

Haha.. undra vem den elaka är? Sppookie hävdade bara att som föräldrar kan man ge sitt barn en fördel i livet genom att inte klä dom och klippa dom på ett sätt som ökar risken för mobbing. Vad är det för elakt med det? Det var väll en snäll tanke att tänka på M och vilja det bästa för henne, att inte bli mobbad.

Men tydligen tycker ni andra att det är helt ok att mobba någon så som ni attakerar denna bloggare som endast sagt vad hon tycker och tänker. Tydligen tycker ni även att det inte spelar någon roll om stackars M blir mobbad... bar aingen säger det högt... Hycklare!